Skoči na glavno vsebino
Select Page

Angleščina

Pozdravljeni, učenci 8. razreda. Na tej strani boste našli vse dokumente, povezave in navodila, ki jih boste za delo doma potrebovali. Če boste imeli kako vprašanje, lahko kontaktirate svojo učiteljico preko maila na služben naslov, ki je na spletni strani šole ali kar preko eAsistenta.

Bodite in ostanite zdravi in upamo, da se kmalu spet srečamo v učilnicah.

Učiteljice angleškega jezika

S sredo, 1. aprila se pouk na daljavo seli na spletne učilnice. Kdor se še vedno ni vpisal (vas je kar nekaj takih), naj se čimprej vpiše. V pomoč so vam spodnji ključi.

V primeru kakršnikoli TEŽAV PRI VPISU v SU (pozabljeno geslo, težava pri prijavi…), se obrni na UČITELJICO RAČUNALNIŠTVA: majda.subic@os-igroharja.si

TJA PEG 8 – messages3

skupina 8TJA 1 – TJA ŽL8 – harrypotter

Skupina 8TJA 3Messages08

Torek, 31.3.

8.a, 8.b – Na povezavi https://www.irokus.si/izbirka izbereš U, str. 127. V slovnični zvezek prepišeš nepravilne glagole (naslov IRREGULAR VERBS), in sicer tako, da jih razdeliš v tri skupine. V prvo skupino napišeš vse glagole, katerih oblika se ne spreminja (npr. cut – cut – cut), v drugo skupino napišeš vse glagole, ki imajo vse tri oblike različne (npr. eat – ate – eaten), v tretjo skupino pa vse ostale.

Ponedeljek, 30.3.

8.a, 8.b, 8.c – rešite v U, str. 72 in 73, besedilo Our changing world

Petek, 27.3.

8.a, 8.b, 8.c – jutri boste pisali krajši pisni sestavek (120 do 150 besed) na temo pouka na daljavo. Napišite, kako se v tem času počutite, kaj se vam zdijo prednosti in kaj slabosti pouka na daljavo, lahko opišete tudi svoj povprečen dan oz. kako preživljate svoj prosti čas. Vaše sestavke pričakujemo do torka zvečer. Pošljite jih na službene e-maile vaših učiteljic TJA.

Torek, 24.3. (8a, 8b) in sreda, 25.3. (8c)

Pošiljamo rešitve Module 3 review in prosimo tiste, ki svojih odgovorov še niso poslikali in poslali, naj to storijo.

MODULE 3 REVIEW_ANSWER_KEY

V torek in sredo (odvisno, kdaj imate na urniku TJA) dokončajte enoto 6 v delovnem zvezku in uredite slovar v slovničnem zvezku.

Ponedeljek, 23.3.

Osmošolci, pozdravljeni v novem delovnem tednu.

8.a, 8.b in 8.c – odprite povezavo https://www.irokus.si/izbirka in v U, str. 66, 67 in 68 (correcting mistakes) rešite vaje v šolski zvezek. Vse vas tudi naprošamo, da rešitve slikate in nam jih do torka do 12h pošljete na službene e-maile.

Petek, 20.3.

8a, 8b in 8c – na povezavi https://www.irokus.si/izbirka odpreš U, str. 65, prebereš zgodbico Journey into space in v šolski zvezek rešiš Task A in B. Tiste skupine, ki ste zgodbico že prebrali, izpišite v slovarček neznane besede in jih prevedite.

Želimo vam lep vikend in ostanite zdravi.

Navodila za torek, 17.3. (8ab) in sredo, 18.3. (8c):

V priponki vam pošiljamo rešitve za 2. pisno preverjanje znanja. Prosimo, če svoje preverjanje pregledate in v šolski zvezek naredite popravo.

pisno_preverjanje2_8r_2019_20_RESITVE

Lepo vas pozdravljamo.

Ponedeljek, 16. 3. 2020 8ab in 8c

Danes boste reševali pisno preverjanje znanja, kot je bilo načrtovano. Spodaj boste našli Wordov dokument, na katerem je tudi povezava do spletnega mesta, kjer boste našli naloge za slušno razumevanje in seveda posnetek.

pisno_preverjanje2_8r_2019_20

 

(Skupno 1.745 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost