Select Page

Spoštovani starši in učenci!

Fakulteta za šport je z NIJZ (Nacionalni inštitut za javno zdravje) pripravila in uskladila Priporočila o telesni dejavnosti v času širjenja korona virusa. Prosim, preberite in delite z drugimi. Pošiljamo povezavo na SLOfit objavo, tole pa na NIJZ stran.

Tudi strokovnjaki Fakultete za šport pripravljajo pobude za vadbo doma za vse ciljne skupine. Delili jih bodo (oziroma jih že) prek SLOfit nasveta (slofit.org), SLOfit FB strani in Youtube kanala. Oglejte si jih, če imate kakšno inovativno idejo, jo posredujte ekipi SLOfit!

Ostanite zdravi.

Marko Primožič, ravnatelj

16. 3. 2020

Prvi dan pouka na daljavo (izobraževanja) je za nami in večina vsebin je že pripravljena za jutri. Zjutraj je sistem deloval zelo počasi. Problem ni bil  z našo spletno stranjo ampak pri ponudnikih storitev eAsistentu in ARNESu. Verjetno še nikoli niso imeli tako obremenjenih strežnikov kot danes. V naslednjih dneh predlagam, da si delo malo razporedite in ne bo prihajalo do takih težav.

Učenci, danes ste s starši ali samostojno dobro reševali naloge, ki so vam jih pripravili naši učitelji in kar nekaj vas je komuniciralo z našimi učitelji. Naj bo še naprej tako.

Spoštovani starši. Hvala vam za vašo pomoč pri izobraževanju na daljavo. Za vse nas je to nekaj novega in skupaj bomo uspeli. Pošiljam še dve povezavi o tem kako obvladovati stres in kako se pogovarjati z otroki o koronavirusu.

V primeru, da se pojavijo tehnične težave z dostopom do spletnih strani in učilnic vas prosim, da kontaktirate našo računalničako Go. Majdo Šubic na e-naslov majda.subic@os-igroharja.si, ji predstavite zadevo in skupaj boste poiskali rešitev.

Varujte vaše zdravje in lep pozdrav

Marko Primožič, ravnatelj

 

13. 3. 2020

Zaradi zaprtja šol od 16. 3. 2020 dalje bomo organizirali učenje na daljavo. Vsa gradiva vam bodo dostopna na spletni strani matične šole in podružnic v veji Pouk na daljavo. Tam boste lahko izbrali razred in predmet. Učitelji bodo dnevno posodabljali navodila in dodajali gradiva, zato da boste lahko napredovali v znanju. Mlajšim učencem boste verjetno pomagali starši, starejši pa bodo to zmogli sami, le spodbudo staršev bodo potrebovali in včasih kakšno kontrolo. Verjetno se vam bodo porodila kakšna vprašanja ob vsebini, ki jo bodo naši učitelji pripravili in objavili. Prosim vas, da direktno kontaktirate njih bodisi preko eAsistenta ali pa kar preko maila saj so e-naslovi objavljeni na spletni strani šole. Starše podružničnih šol obveščamo, da spremljajo tudi spletno stran matične šole, saj bomo tam objavljali vsa obvestila.

Od ponedeljka dalje smo vam prehrano odjavili mi.

Spremljajte tudi aktualne informacije Občine Škofja Loka .

Ker smo za zaustavitev širjenja koronavirusa odgovorni vsi se ravnamo samozaščitniško, poskrbimo za izolacijo sebe in svoje družine. V tem času je priporočljivo omejiti socialne stike.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Marko Primožič, ravnatelj

marko.primozic@os-igroharja.si

(Skupno 3.969 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost