Uspehi naših učencev

Glasbena šola Škofja Loka nam je sporočila rezultate na Mednarodnem tekmovanju SVIREL, ki je potekalo na gradu Dobrovo, dne 6. 4. 2017:

FLAVTA

ZALA ZGAGA in HANA RANT: SREBRNO PRIZNANJE

 

Glasbena šola Škofja Loka nam je sporočila rezultate na Mednarodnem tekmovanju SVIREL, ki je potekalo na gradu Dobrovo, dne 29. 3. 2017:

VIOLA

1.b kategorija: TARA OBLAK: SREBRNO PRIZNANJE.

 

Glasbena šola Škofja Loka nam je sporočila rezultate na Mednarodnem tekmovanju trobilcev v Varaždinu, ki je potekalo dne 27. 3. 2017:

TROBENTA

  1. b kategorija: JANEZ JESENOVEC: ZLATO PRIZNANJE in 2. mesto.

 

Glasbena šola Škofja Loka nam je sporočila rezultate na 46. državnem tekmovanju mladih glasbenikov, ki je potekalo 15. 3. 2017 v Glasbeni šoli Radovljica:

TROBENTA

  1. b kategorija: JANEZ JESENOVEC: SREBRNA PLAKETA

 

Glasbena šola Škofja Loka nam je sporočila rezultat na 46. državnem tekmovanju mladih glasbenikov, ki je potekalo 6. 3. 2017 v Glasbeni šoli Tržič:

HARMONIKA

  1. b kategorija: JAKOB FLORJANČIČ: ZLATA PLAKETA IN 3. NAGRADA

 

Glasbena šola Škofja Loka nam je sporočila rezultat 20. regijskega tekmovanja mladih glasbenikov Gorenjske, ki je potekalo v petek, 3. 2. 2017, v Glasbeni šoli Radovljica:

TROBENTA

  1. B kategorija: JANEZ JESENOVEC: ZLATO PRIZNANJE (97 točk).

Čestitamo

Glasbena šola sporoča, da sta naša učenca dosegla odlična rezultata na 20. regijskem tekmovanju mladih glasbenikov Gorenjske, ki je potekalo v sredo, 1. 2. 2017, v Glasbeni šoli Tržič:

HARMONIKA:

  1. B kategorija: JAKOB FLORJANČIČ: ZLATO PRIZNANJE
  2. C kategorija: KLARA PREVODNIK: SREBRNO PRIZNANJE

Čestitamo