EKO DAN

V petek, 18. 10. 2019, bo za učence od šestega do devetega razreda organiziran EKO DAN. Vsak razred bo imel svoje aktivnosti.

Šestošolci si bodo ogledali Centralno čistilno napravo, sedmošolci bodo izdelovali lasten izdelek v okviru projekta POGUM, osmošolci bodo imeli predavanje in praktično  predstavitev poklicev prihodnosti ter čiščenje okolice šole, devetošolci pa bodo imeli delavnice v okviru Nektea.

Hkrati bodo potekale še akcije:

ZBIRALNA AKCIJA PAPIRJA (ZA CELO ŠOLO)

Zabojnik bodo pripeljali v petek, 18. 10., in ga odpeljali v ponedeljek, 21. 10., tako da lahko papir dostavite še med vikendom. V tem primeru količino prinesenega papirja sporočite razredniku. Zaželeno je, da papir že doma zvežete in stehtate.  Zbiramo papir in NE kartona. Popisovanje papirja bo potekalo v petek med 7.00 do 14.30.

IZMENJEVALNICA OBLAČIL, IGRAČ, PLANINSKIH ČEVLJEV in KNJIG (ZA RAZREDNO STOPNJO)

Oblačila, igrače in knjige zbiramo v ponedeljek, 14. 10., od prve do šeste ure v kabinetu biologije-kemije. Planinske čevlje lahko prinesete tudi učiteljici Ivanki Dolenc.

Za vsak prinesen kos boste prejeli kuponček, ki ga lahko zamenjate za izbrano oblačilo, planinski čevelj, igračo ali knjigo.

 

Nosilki: mag. Tina Osterman in Jana Ržen

 

 

(Skupno 279 obiskov, današnjih obiskov 18)