Skoči na glavno vsebino
Select Page

V soboto, 15. 4. 2023, so se naši učenci v Vojniku udeležili državnega tekmovanja v športnem plezanju in dosegli nekaj odličnih rezultatov.  V vseh kategorijah so učenci najprej plezali v kvalifikacijski smeri, najboljših 8 (več, če jih je bilo na 8. mestu več izenačenih) pa se je uvrstilo v finale, kjer so se potegovali za najboljša mesta.

  • V kategoriji mlajše deklice z licenco je Zala Vodopivec po kvalifikacijski smeri dosegla 5. mesto in se tako uvrstila v finale, kjer je dosegla končno 6. mesto.
  • V kategoriji mlajše deklice brez licence je Eva Anastazija Bergant v kvalifikacijski smeri dosegla vrh in se tako uvrstila v finale, kjer je dosegla končno 9. mesto. Sara Kosmač je v isti kategoriji dosegla 20. mesto.
  • V kategoriji starejše deklice brez licence so tekmovale 3 naše učenke. Jerca duhovnik je dosegla 11. mesto, Nika Štefelin je dosegla 20. mesto, Kim Melania Ravnikar pa je po kvalifikacijski smeri dosegla 8. mesto in se tako uvrstila v finale, kjer je dosegla končno 9. mesto.
  • V kategoriji starejše deklice z licenco je našo šolo zastopala Nika Bergant, ki je po kvalifikacijski smeri dosegla 8. mesto in se tako uvrstila v finale, kjer je dosegla končno 6. mesto.

Vsem učenkam za uspehe čestitamo!

(Skupno 205 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost