Skoči na glavno vsebino
Select Page

Drage učenke in učenci, spoštovani starši!

 

Brezskrbni počitniški dnevi se počasi iztekajo. Novo šolsko leto se bo pričelo v ponedeljek, 2. septembra 2024.

SPREJEM PRVOŠOLCEV

Sprejem za učence prvega razreda na matični šoli bo ob 8.45 v večnamenskem prostoru. Na sprejem pridite z vašim otrokom 10 minut prej. Pripravili smo kratek kulturni program, po zaključku programa pa bomo staršem posredovali informacije pomembne ob začetku šolanja.

Sprejem prvošolcev na PŠ Tadeusz Sadowski Bukovica bo ob 10.15, PŠ Bukovščica 10.40, na PŠ Sv. Lenart ob 11.15. Učenci od 2. do 5. razreda na podružnicah bodo pričeli s poukom 1. šolsko uro. Več informacij boste dobili na spletnih straneh podružnic.

 

POUK PRVI ŠOLSKI DAN

Na matični šoli se bo pouk za učence od 2. do 9. razreda pričel ob 8.20.

Učenci od 2. do 4. razreda vstopajo skozi garderobo razredne stopnje.  Razredničarke vas bodo ob 8.10 sprejele pred vhodom v šolo na razredni stopnji in boste skupaj vstopili v šolo.

Učenci od 5. do 9. razreda boste vstopali skozi garderobo predmetne stopnje. Razredniki vas bodo ob 8.10 sprejeli pred šolo in boste skupaj vstopili v šolo.

Prvi dve uri bosta razredni uri, nato pa pouk po urniku. Učenci od 2. do 5. razreda do 11.50 (4 šolske ure), učenci od 6. do 9. razreda pa do 12.40 (5 šolskih ur). Že prvi dan s seboj prinesite vse potrebne šolske potrebščine. Urnik za prvi šolski dan bo objavljen na spletni strani šole in na vratih glavnega vhoda v šolo, v petek, 30. 8. 2024. Za učence podružničnih šol bo urnik objavljen na spletni strani podružničnih šol ter na vhodnih vratih šole.

 

RAZŠIRJENI PROGRAM

Dejavnosti razširjenega programa pred poukom (staro poimenovanje jutranje varstvo) ne bodo potekale.

Dejavnosti razširjenega programa po pouku (staro poimenovanje podaljšano bivanje) bo organizirano takoj po pouku do 16.00, za prijavljene učence. Starše prosimo, da se pogovorite z otrokom, do kdaj bo prvi dan ostal v razširjenem programu. Učencem to zapišete v beležko. Po zaključku pouka ali razširjenega programa starši ne vstopate v šolo, ampak počakate svojega otroka pred šolo.

 

PREHRANA

Malica bo organizirana že prvi dan za vse učence, kosilo pa bo za učence, ki se bodo ta dan prijavili na kosilo do 9.00. Prijave bo pobiral kuhar. Starše prosimo, da učencem 2. do 4. razreda prijavo na kosilo zapišete v beležko.

 

Delavci šole vam želimo uspešen in čim bolj prijeten začetek novega šolskega leta.

 

Marko Primožič, ravnatelj

 

 

 

 

(Skupno 822 obiskov, današnjih obiskov 3)
Dostopnost