Skoči na glavno vsebino
Select Page

4. dan – 8. 6. 2023

Dan s soncem obsijan #2

Dan je zelo hitro minil, jutri pa je že naš zadnji dan. Zdi se, da smo ravnokar prišli in že odhajamo. Danes smo bili že malo utrujeni od jutranje gimnastike, pouka, a smo vseeno plavali za delfinčke, se poskusili v sinhronem plavanju ter odigrali tekmo v nogometu in odbojki.

Za zaključek dneva pa smo imeli ples v katerem smo uživali. 

Jutri se vidimo pri šoli ob 17. uri.

 

3. dan – 7. 6. 2023

Kakšen dan, s soncem obsijan!

Dan se je odvil po planu: jutranja gimnastika, pospravljanje sob, zajtrk, pouk, plavanje, kosilo, počitek, pouk, plavanje, športne igre, večerja, talenti in spanje.

Dan nam je z obiskom popestril gospod ravnatelj in spremljal naše plavanje na maratonu. Zmagovalci so bili vsi.

Več o dogajanju si oglejte v filmčku. 

 

2. dan – 6. 6. 2023

Dan se je začel z dežjem, vseeno smo ga izpeljali po programu. Obiskali smo akvarij, se peljali z ladjo Solinarko v soline. Ena skupina je imela sonce, druga pa doživela naliv v Piranu. Za nameček so nam dan polepšali še delfini. V dom smo se vrnili polni novih doživetij. Pokazalo se je sonce in KONČNO smo odhiteli na plažo. Tam smo uživali v morju in ob morju. Temperatura morja nas je prijetno presenetila in z užitkom smo zaplavali v njem.

Sončno vreme nam je omogočilo, da smo začeli s športnimi igrami in večer zaključili s predstavitvijo razredov ter uvodnim plesom. Dan nam je prinesel veliko pozitivne energije. 

 

  1. dan – 5. 6. 2023

Po odhodu iz Škofje Loke je dež samo padal in padal in ni hotel prenehati. Po dolgi vožnji smo prispeli v Izolo in si ogledali Arheološki park, mozaike, freske, življenje Rimljanov in ostanke pristanišča. Obiskali smo tudi Luko Koper, kjer smo videli veliko avtomobilov, parkirano križarko, razsuti tovor, sipki tovor, kontejnarski terminal, generalni tovor,…

V domu so nas že čakali s kosilom, a dež nam ni dal miru. Namesto, da bi odšli na plažo, smo ostali v domu in imeli uro pouka, kjer smo naredili plakate iz znanja o Luki Koper. Ker dež ni pojenjal, smo imeli naravoslovni kviz in zagnano tekmovali vse do večerje. Končno se je dež umiril in smo se lahko odpravili na nočni pohod do Pirana, kjer smo si privoščili sladoled in si ogledali mesto. 

https://video.arnes.si/api/asset/ys0ksc8j4g7f/play.mp4

 

(Skupno 1.637 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost